Obal / kryt pre Apple iPhone 12 Pro transparentné - Mag Cover

Poskytnite svojmu smartfónu vynikajúcu ochranu pomocou krytu Clear Mag Cover, ktorý má odolnú a priehľadnú vrstvu, ktorá chráni pred nárazmi alebo poškriabaním. Produkt je kompatibilný s technológiou MagSafe, ktorá umožňuje indukčné nabíjanie.

Kód produktu:P96741

Dostupnosť:Skladom | tovar môžete mať už v úterý 30. 4. 2024

Dostupnosť na predajniach: Prodejna Globus Olomouc - Pražská 39
Prodejna Centrála Olomouc - Litovelská 118/12
Prodejna Senimo Olomouc - Pasteurova 10
Prodejna Šternberk - Obchodní 2554/1
Prodejna Zlín - Tyršovo nábřeží 5496
Prodejna Přerov - Čechova 3491/26

192
Cena: 7.85 €
Počet:


Kryt Clear Mag Cover pre iPhone je zárukou kvalitných materiálov a úplného pohodlia. Podporuje inovatívnu technológiu MagSafe, ktorá umožňuje nabíjať telefón bez použitia káblov. Krúžok so zabudovanými magnetmi umožňuje doplniť batériu indukčne bez nutnosti vyberania puzdra. Môžete tiež siahnuť po magnetických držiakoch do auta a nemusíte sa obávať o pevnosť uchytenia počas jazdy.

Puzdro je vyrobené z vysokokvalitného plastu, ktorý je dostatočne odolný na to, aby dlho slúžil. Zabraňuje nežiaducim účinkom pádu z výšky a poškriabaniu hladkého povrchu. Priehľadný dizajn zachováva pôvodnú estetiku zariadení Apple, takže zostáva rovnako štýlový ako doteraz.

Vďaka protišmykovému povrchu sa puzdro nešmýka a pohodlne sa drží v ruke. Zvýšený okraj obrazovky navyše zakrýva okraje smartfónu a integrované výrezy uľahčujú prístup k portom, takže môžete ľahko používať všetky funkcie.

Špecifikácie:


Plast-PC (zadná časť), TPU (ráfiky)
Farba: Transparentná
Podporuje technológiu bezdrôtového nabíjania MagSafe.

Vlastnosti produktu
Barva Průhledná
Typ krytu Zadní