Jarné zľavy 2024

Prichádza jar a s ňou aj zľavy na MobilMaják. Príroda sa prebúdza k životu a slnko nás láka na dlhé prechádzky. Ak si radi užívate jarný čas v prírode s hudbou, tento článok je určený práve vám. Pripravili sme pre vás výber tých najlepších slúchadiel za zvýhodnenú cenu!


Urban sports concept with young woman

Dúhové slúchadlá do uší

Slúchadlá Rainbow YS-D2 kombinujú vynikajúci zvuk s moderným dizajnom, aby vám poskytli nezabudnuteľný zážitok z počúvania. S týmito slúchadlami si vychutnáte hudbu, podcasty a hovory s vynikajúcou kvalitou zvuku a pohodlným nosením.

Vďaka pokročilej zvukovej technológii vám slúchadlá ponúkajú čistý a vyvážený zvuk. Ponorte sa do každého tónu a basového rytmu svojej obľúbenej hudby, ako keby ste boli na koncerte.

Vďaka ergonomickému dizajnu a mäkkým náušníkom vám slúchadlá ľahko a pohodlne padnú do uší bez toho, aby spôsobovali nepríjemný tlak. Ideálne na dlhé počúvanie.

Joyroom

Slúchadlá Joyroom JR-T16 TWS sú revolučným počúvacím zariadením, ktoré vám poskytuje neobmedzenú slobodu a úžasný zážitok z počúvania. Tieto bezdrôtové slúchadlá sa môžu pochváliť pokročilou technológiou a ergonomickým dizajnom, ktorý vám umožní ponoriť sa do hudby s maximálnym komfortom.

Vďaka technológii True Wireless Stereo (TWS) a vylepšeným reproduktorom Joyroom JR-T16 TWS dodajú vášmu zvuku novú úroveň detailov a dynamiky. Vychutnajte si každý tón svojej obľúbenej hudby s krištáľovou čistotou a mohutnými basmi, ktoré vás doslova pohltia.

Vďaka technológii Bluetooth 5.0 si navyše môžete vychutnávať hudbu bez otravných káblov a ľahko sa pripojiť k svojmu zariadeniu. Bezdrôtová technológia vám dáva slobodu pohybu, či už ste doma, v posilňovni alebo na prechádzke.

Slúchadlá HOCO s mačacími ušami

Ak hľadáte nielen skvelý zvuk, ale aj zábavný dizajn, potom sú bezdrôtové slúchadlá HOCO s mačacími ušami presne to, čo potrebujete.So slúchadlami HOCO W27 sa nielen ponoríte do hudby, ale získate aj bonus v podobe roztomilých mačacích uší.

Napriek svojmu jedinečnému dizajnu nerobia slúchadlá HOCO W27 kompromisy v kvalite zvuku.Vďaka pokročilej zvukovej technológii slúchadlá poskytujú čistý a vyvážený zvuk s údernými basmi.

Vďaka zabudovanej nabíjateľnej batérii si môžete hudbu vychutnávať celý deň.Jedno nabitie slúchadiel vám poskytne až niekoľko hodín nepretržitého počúvania, takže sa môžete bez obáv ponoriť do sveta hudby.

Článek se týká těchto produktů

Obal / kryt na Xiaomi Redmi 12C tmavě růžový - Frame

Pouzdro Frame je elegantní a praktický doplněk pro váš telefon. Má zesílené hrany, měkký materiál TPU a vyvýšený rámeček kolem ostrůvku fotoaparátu, vyrobený z počítače pokrytého barevnou galvanizovanou vrstvou.

-40%
Bezdrôtové bluetooth slúchadlá Joyroom JR-T16 TWS - čierne Joyroom

Bezdrôtové slúchadlá Joyroom s nabíjacím puzdrom a až 3 hodinami prehrávania na jedno nabitie.Štýlové slúchadlá so zábavným zvukom a elegantným dizajnom, ktoré prekvapia v každom ohľade.Kvalitné spracovanie, dlhý čas prehrávania…

Sluchátka Music Sound 2021 s hlavovým mostem, zelené

Lehká a snadno přenosná sluchátka Music Sound jsou ideálním společníkem pro poslech hudby doma i kdekoliv na cestách. Stylový design sluchátek zaujme na první pohled. Měkké poháry na uši a seřiditelný hlavový most zaručují…

Bezdrátová sluchátka s kočičíma ušima růžová - HOCO W27

Klíčové vlastnosti 7 až 12 hodin provozu vestavěný mikrofon Svítící uši LED teleskopické nastavení bluetooth 5.0 provozní dosah - až 10 metrů 720 h pohotovostního režimu kapacita baterie - 400 mAh doba nabíjení - 2,5 hodiny…

-29%
Tvrzené / ochranné sklo Xiaomi Redmi Note 13 / Redmi Note 13 Pro - 9H

Tvrzené sklo 9H určené pro nejnovější chytré telefony. Poskytuje účinnou ochranu, vynikající čistotu obrazu a maskuje škrábance na obrazovce. Oleofobní povlak zajišťuje odolnost proti mastnotě a otiskům prstů.

-47%

Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.