Kategórie použitých mobilných telefónov

A+, A, B alebo možno C? Aký použitý telefón kúpiť? Ak vám tieto kategórie použitých telefónov nič nehovoria, nezúfajte. Pripravili sme pre vás rýchleho a jednoduchého sprievodcu, ktorý vám pomôže sa v nich zorientovať!


Kategória A+

- Popis: Perfektný vizuálny stav, defacto bez opotrebenia. Telefón vyzerá ako nový, žiadne škrabance ani odreniny na tele telefónu ani na displeji. Väčšinou ide o výstavné kusy z výkladov predajní.

- Funkčnosť: Telefón je veľmi dobre vybavený.

Kategória A

- Popis: Veľmi dobrý vizuálny stav s minimálnym opotrebovaním. Telefón vyzerá takmer ako nový, na tele sú väčšinou 1-2 malé odreniny.

- Funkčnosť: 100% funkčný.

Kategória B

 - Popis: Priemerný vizuálny stav s viditeľnými známkami bežného používania. Na displeji sa môžu vyskytovať drobné vlásenky, telo telefónu nesie drobné odreniny.

- Funkčnosť: 100% funkčný.

Kategória C

- Popis: Telefón je v stave bez poškodenia. Odporúčané pre tých, ktorí uprednostňujú funkčnosť pred vzhľadom. Displej môže obsahovať vlásečnice až drobné praskliny.

- Funkčnosť: 100 % funkčný.

Ak chcete ušetriť peniaze, ale napriek tomu získať dokonale funkčné zariadenie, určite zvážte kúpu použitého telefónu. Ocení to vaša peňaženka aj príroda. A ak si stále nie ste istí, nebojte sa prísť do našej predajne po radu!


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.