Najlepšie aplikácie s umelou inteligenciou

Umelá inteligencia (AI) sa stala neoddeliteľnou súčasťou moderného sveta a mobilné aplikácie nie sú výnimkou. Od zjednodušenia každodenných úloh až po zábavné a inovatívne aplikácie, AI prináša do našich mobilných zariadení nové možnosti a funkcie. Pozrime sa na niektoré z najlepších aplikácií AI pre mobilné zariadenia.


Asistent Google

Asistent Google je jednou z najobľúbenejších aplikácií s umelou inteligenciou pre mobilné zariadenia, ktorá vám pomôže s celým radom úloh, ako je plánovanie, navigácia, prehrávanie hudby, vyhľadávanie informácií a mnoho ďalších. Vďaka pokročilému rozpoznávaniu hlasu môžete so službou Google Assistant komunikovať prirodzene a intuitívne.

Prisma

Prisma je aplikácia, ktorá využíva umelú inteligenciu na premenu vašich fotografií na umelecké diela v štýle slávnych umelcov, ako sú Van Gogh, Picasso a Levitan. Pomocou aplikácie Prisma môžete ľahko upravovať svoje fotografie pomocou širokej škály umeleckých filtrov a efektov.

FaceApp

FaceApp je aplikácia, ktorá využíva umelú inteligenciu na úpravu fotografií tváre. Pomocou aplikácie FaceApp môžete zmeniť vzhľad svojej tváre pomocou rôznych funkcií, ako je zosvetlenie pleti, zmena účesu, pridanie úsmevu alebo simulácia starnutia.

ELSA Speak

ELSA Speak je aplikácia, ktorá využíva umelú inteligenciu na zlepšenie vašich jazykových schopností. Pomocou aplikácie ELSA Speak si môžete precvičovať výslovnosť a počúvanie v cudzom jazyku pomocou interaktívnych lekcií a spätnej väzby od umelej inteligencie.


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.