Najlepšie inteligentné hodinky jeseň 2023

Inteligentné hodinky sú neuveriteľne užitočný nástroj. Ak chcete sledovať svoje zdravie a hľadáte spoločníka, ktorý vás bude sprevádzať každým dňom, inteligentné hodinky sú presne to, čo hľadáte. V dnešnom článku sme pre vás zhromaždili tri najlepšie cenovo dostupné modely.


Xiaomi Smart Band 7

-1,62-palcový dotykový displej AMOLED: Xiaomi Smart Band 7 má 1,62-palcový dotykový displej AMOLED s rozlíšením 192 x 490 pixelov a jasom až 500 nitov. 
Displej je vždy zapnutý, takže môžete ľahko sledovať svoje údaje.
-Viac ako 110 športových režimov.
-Sledovanie spánku a srdcovej frekvencie: Xiaomi Smart Band 7 dokáže sledovať kvalitu vášho spánku a monitorovať vašu srdcovú frekvenciu.
-Vodotesnosť: Náramok má vodotesnosť do 50 metrov, čo znamená, že ho môžete používať aj pri plávaní.
-Upozornenia: Náramok dokáže prijímať upozornenia z vášho telefónu, takže nemusíte zmeškať žiadne dôležité správy alebo hovory.
-Batéria: Batéria náramku vydrží až 14 dní, čo znamená, že ho nemusíte často nabíjať.

Xiaomi Smart Band 7 má aj mnoho ďalších funkcií, napríklad sledovanie krokov, kalórií a vzdialenosti, monitorovanie stresu a mnoho ďalších.

Inteligentný náramok C60 - Black

-1,1-palcový dotykový displej AMOLED: Náramok má vkusný remienok a pekný 1,1-palcový dotykový displej AMOLED, prostredníctvom ktorého môžete ovládať celý rad užitočných funkcií.
-Monitorovanie zdravia: Náramok ponúka 25 typov monitorovania aktivity vrátane monitorovania srdcového tepu, spánku a okysličenia krvi.
-Výdrž batérie: Náramok má výdrž batérie až 20 dní, čo znamená, že ho nemusíte často nabíjať.
-Ochrana IP67: Náramok má ochranu IP67, čo znamená, že je odolný voči prachu a vode
-Bluetooth 5.0: Náramok podporuje Bluetooth 5.0, čo znamená, že sa ľahko pripojí k telefónu.
-6 motívov ciferníka: Náramok ponúka na výber 6 motívov ciferníka, takže si môžete vybrať ten, ktorý sa vám najviac páči

Celkovo je inteligentný náramok C60 čierny skvelou voľbou pre každého, kto hľadá cenovo dostupný inteligentný náramok s mnohými funkciami.

Amazing GTS 4 Mini

-Mimoriadne tenký a ľahký dizajn: Amazfit GTS 4 Mini má veľmi tenký a ľahký dizajn, čo znamená, že sa veľmi pohodlne nosí na zápästí celý deň.
-Monitorovanie srdcového tepu, SpO2 a stresu: Tieto hodinky dokážu monitorovať váš srdcový tep, hladinu kyslíka v krvi a stres, vďaka čomu vám poskytujú užitočné informácie o vašom zdraví.
-Viac ako 120 športových režimov a inteligentné rozpoznávanie.
-5 satelitných systémov určovania polohy: Tieto hodinky podporujú 5 satelitných navigačných systémov, čo znamená, že vám pomôžu nájsť cestu, keď sa vydáte do prírody.
-15dňová výdrž batérie: Batéria hodiniek vydrží až 15 dní, čo znamená, že ich nemusíte často nabíjať.

Hodinky Amazfit GTS 4 Mini majú tiež vodotesnosť do 50 metrov, čo znamená, že ich môžete používať pri plávaní. Má tiež 1,65-palcový AMOLED displej s rozlíšením 309 ppi a 2D bezrámčekový dizajn. Hodinky podporujú dotykové ovládanie a majú 1 fyzické otočné tlačidlo. Okrem toho majú hodinky funkcie ako čas, dátum, budík, časovač a stopky. Amazfit GTS 4 Mini podporujú aj hlasových asistentov, ako je Alexa a offline hlasový asistent.

Článek se týká těchto produktů

Xiaomi Redmi Smart Band Pro

Spoločnosť Xiaomi je svetovým lídrom na trhu inteligentných náramkov a Redmi Smart Band Pro túto pozíciu len potvrdzuje. Ide o vynikajúco vybavený inteligentný náramok s krásnym 1,47" displejom AMOLED s funkciou Always-On,…

Xiaomi Smart Band 7 - čierny

Materiál popruhu: TPU   Odolnosť voči vode: 5 ATM Zobrazenie: AMOLED 1,62, 192 x 490, 326 PPI Dotykový displej: áno   Pamäť:   *RAM: 8MB PSRAM *ROM: 8 MB Nor Flash + 128 MB Nand Flash   Senzory:   * 3-osový akcelerometer + 3…

Xiaomi Smart Band 7 Pro GL bílá

Xiaomi Smart Band 7 Pro i nadále zůstává věrný klasickému a uživateli ověřenému tvaru s lehce zaobleným displejem. AMOLED displej tak nabídne úhlopříčku 1,64", jemnost 336 ppi a rozlišení 456 × 280 px, čímž usnadní kontrolu…

Chytrý náramek C60 šedá - CUBE1

Chytrý náramek C60 šedá - CUBE1

26.59 € 22.49 €

Fitness chytrý náramek CUBE1 C60 nabídne 1,1“ AMOLED displej, ochrana IP67, výdrž baterie 20 dnů, výběr ze 6 ciferníků, 25 druhů aktivit, Bluetooth 5.0, kompatibilní s Android a iOS, bezdrátové magnetické nabíjení.

-15%

Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.