Najlepšie príslušenstvo pre iPhone 15

Ste nadšeným majiteľom iPhonu 15 a radi by ste si k nemu zaobstarali niekoľko kusov príslušenstva? Potom ste tu! V dnešnom článku vám prinášame tipy na skvelé príslušenstvo pre novinku od spoločnosti Apple.


Kryty

Kryty nie sú len peknou ozdobou vášho mobilného telefónu, ale sú dôležité aj pre jeho ochranu! A najlepšie na nich je, že si ich môžete úplne prispôsobiť svojmu štýlu! Chcete vyniknúť a zapôsobiť ružovým žiarivým krytom? Alebo si vyberiete minimalistický kovový kryt? Možnosti sú neobmedzené! Vyberte si ten, ktorý sa vám páči najviac.

Ochranný kryt fotoaparátu

Ako takmer všetky modely Apple, aj iPhone 15 je známy svojou bezkonkurenčnou kvalitou fotoaparátu. Aby ste však zabránili poškriabaniu fotoaparátu, zaobstarajte si tvrdený chránič fotoaparátu. Nezhorší kvalitu vašich fotografií a ochráni ich pred znečistením alebo poškodením.

Bezdrôtová nabíjačka

Už vás nebaví mať všade kopu káblov? Siahnite po bezdrôtovej nabíjačke pre iPhone 15, ktorá vás vďaka svojmu vysokému výkonu a praktickosti nesklame. Pohodlné nabíjanie, ktoré vyzerá štýlovo a nezamotá vás do kopy zbytočných káblov!

Článek se týká těchto produktů

Obal / kryt na Apple iPhone 15 Pro čierne - CARBON

Puzdro Carbon je elegantné a štýlové puzdro, ktoré poskytuje plnú ochranu aj v náročných podmienkach. Puzdro je vyrobené z odolnej a nárazuvzdornej gumy. Hodí sa na extrémne športy a iné náročné podmienky.


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.