Novinky zo sveta AI

Očakávame, že rok 2024 bude rokom generatívnej umelej inteligencie v smartfónoch, pričom spoločnosti budú hľadať nové spôsoby, ako integrovať umelú inteligenciu do svojich produktov. Na aké nové technológie sa teda môžete tento rok tešiť?


Úprava fotografií

Očakávame veľký pokrok v úprave fotografií pomocou umelej inteligencie. Smartfóny Samsung Galaxy S24 budú vybavené celým radom nástrojov na úpravu fotografií s umelou inteligenciou vrátane nástroja na generatívne úpravy, ktorý používateľom umožní odstrániť alebo upraviť polohu objektu na snímkach, vyplniť okraje a dokonca získať automatickú spätnú väzbu o tom, ako optimalizovať a zlepšiť svoje fotografie.

Lepšie vyhľadávanie

Najnovšie smartfóny Galaxy výrazne uľahčia aj funkciu vyhľadávania. Budete môcť jednoducho zakrúžkovať úryvky textu, časti fotografií alebo dokonca videá a okamžite získať výsledky vyhľadávania o zvýraznenej položke.

Interpretácia v reálnom čase

Nevyznáte sa v jazykoch? To už nevadí. Nové telefóny Galaxy ponúknu tlmočenie v reálnom čase vo vami zvolenom jazyku, takže hovory v zahraničí už nebudú problémom. Po uvedení mobilného telefónu na trh bude umelá inteligencia rozlišovať 13 jazykov a 17 dialektov, bude k dispozícii pre hovory z akéhokoľvek typu smartfónu a pevnej linky a bude sa naďalej upravovať a dopĺňať o nové funkcie a počet jazykov.


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.