Vianočné darčeky pre mužov

Vianoce sú už za rohom a ako každý rok prichádza otázka: "Čím obdarovať svojich blízkych?" Ale nebojte sa! Tak ako každý rok, aj teraz sme pre vás pripravili tipy, čím obdarovať dedka, otca, brata alebo iného milovníka moderných technológií!


Kryty na mobilné telefóny

Kto by neocenil pekné puzdro na telefón? Nielen štýlový, ale aj praktický darček, ktorým nikto nepohrdne!

Modrý kryt Apple iPhone 15 PRO - SPIGEN Liquid Air je ideálny pre milovníkov moderného dizajnu a spoľahlivej ochrany pre ich iPhone 15 PRO, tento modrý kryt od SPIGEN je skvelou voľbou. Séria Liquid Air v sebe spája eleganciu s vysokou odolnosťou. Navyše je práve teraz k dispozícii za zvýhodnenú cenu, takže si môžete urobiť radosť za skvelú cenu.

Kryt Apple iPhone 13 Pro Max Grey - Guess Big 4G je vhodný pre každého, kto ocení sofistikovaný štýl. S logom Guess Big 4G dodá vášmu telefónu jedinečný vzhľad.

Bezdrôtové slúchadlá na počúvanie

Bezdrôtové slúchadlá čierne - UiiSii: Tieto štýlové čierne slúchadlá od UiiSii ponúkajú vynikajúci zvuk a pohodlné nosenie. Sú ideálne na počúvanie hudby, podcastov alebo telefonovanie bez otravných káblov. Vianočná zľava vám umožní získať ich za skvelú cenu.

SWISSTEN Bluetooth Aairbuds FA1: Moderný dizajn a bezdrôtová sloboda sú hlavnými výhodami týchto slúchadiel od spoločnosti SWISSTEN. Vďaka vynikajúcej kvalite zvuku sú skvelým darčekom pre mužov, ktorí ocenia pohodlie a štýl. A vďaka vianočným zľavám ich môžete získať za ešte výhodnejšiu cenu.

Inteligentné hodinky pre moderného muža

Xiaomi Smart Band 7: Pre aktívnych mužov, ktorí sledujú svoje zdravie a cvičia, je skvelým darčekom náramok Xiaomi Smart Band 7. Sleduje kroky, spánok a ponúka mnoho ďalších funkcií. Vianočná zľava naň poteší aj váš rozpočet.

Amazfit GTS 4 Mini: Pre tých, ktorí hľadajú elegantné inteligentné hodinky, sú Amazfit GTS 4 Mini ideálnou voľbou. Vďaka elegantnému dizajnu a širokej škále funkcií je to skvelý darček pre moderného muža. A s vianočnou zľavou urobia radosť obom.

Článek se týká těchto produktů

Obal / kryt na Apple iPhone 13 Pro Max čierny - Carbon Pro

Puzdro Carbon Pro je navrhnuté tak, aby chránilo telefón pred poškriabaním, prachom a nárazmi počas každodenného používania. Je vyrobené z kvalitného mäkkého TPU, poskytuje ochranu a pevný úchop. Pevná konštrukcia poskytuje úplnú…

Puzdro / obal na Apple iPhone 14 modré - kniha Fancy Book case

Puzdro Fancy Book je peňaženka a ochrana telefónu v jednom. Má vrecko na bankové karty a potrebné doklady a dá sa zložiť do stojana na televízor, čo uľahčuje sledovanie filmov.

Xiaomi Smart Band 7 Pro - černé

Xiaomi Smart Band 7 Pro samozřejmě umí měřit a vyhodnocovat sportovní aktivity. Podporuje 117 typů sportu, přičemž některé umí automaticky detekovat. Je deklarována odolnost proti vodě do 5 ATM, což znamená, že se s náramkem…

Obal / kryt na Apple iPhone 15 PRO MAX modré - SPIGEN Liquid Air

SPIGEN Liquid Air poskytuje nekompromisnú ochranu proti poškriabaniu a nárazom. Okrem toho technológia Air Cushion, t. j. vzduchové vankúše v rohoch, tlmí nárazy a pády. Mierne vystupujúce okraje poskytujú ochranu smartfónu na…

Sluchátka SWISSTEN Bluetooth Aairbuds FA1

Kvalitní poslech bez drátů Stylová bezdrátová sluchátka Swissten FA-1 disponují futuristickým designem a kvalitním zpracováním. Poslouchejte oblíbenou hudbu bez překážejících kabelů a zvykněte si na úžasné pohodlí, díky…

Sluchátka bezdrátová, Xiaomi Buds 3, černá

Nabíjecí pouzdro, sluchátka, průvodce rychlým startem, nabíjecí kabel typu C, špunty.


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.