Vianočné darčeky pre ženy

Blíži sa obdobie Vianoc a s ním aj radostné chvíle plné darčekov a prekvapení. Ak hľadáte ideálny vianočný darček pre svoju mamu, partnerku, dcéru alebo kamarátku, máme pre vás skvelú inšpiráciu. Tentoraz sme sa zamerali na štýlové puzdrá na mobilné telefóny a bezdrôtové slúchadlá, ktoré môžete aktuálne získať na MobilMaják.cz vo veľkých zľavách!


Kryt na mobilný telefón pre elegantnú ochranu

Apple iPhone 13 Pro Case Old Pink Tree - Book Forcell MEZZO: Toto očarujúce puzdro kombinuje vkusný dizajn s maximálnou ochranou pre váš iPhone 13 Pro. Navyše vďaka dizajnu knihy ponúka aj praktické vrecká na karty a peniaze.

Priehľadný kryt na Apple iPhone 13 Pro Max - Ponúka optimálnu ochranu bez toho, aby ste museli obetovať štýlový vzhľad svojho iPhonu 13 Pro Max. 

Pre tých, ktorí ocenia nádych luxusu, je tu puzdro typu kniha od spoločnosti GUESS. Čierna farba a elegantný dizajn dodajú vášmu iPhonu X nielen bezpečnosť, ale aj šmrnc.

Bezdrôtové slúchadlá pre vaše potešenie z počúvania

Mi True Wireless Earphones 2s: Vianoce sú časom hudby a relaxu, a čo môže byť lepším darčekom ako bezdrôtové slúchadlá od Xiaomi? Skvelý zvuk, pohodlné nosenie a elegantný dizajn - to všetko za skvelú cenu!

Bezdrôtové slúchadlá Hoco TWS EW14. Ideálne pre ženy, ktoré chcú držať krok s modernými technológiami. A aby toho nebolo málo, práve teraz sú na MobilMajak.cz v zľave, takže sú skvelým vianočným darčekom.

Článek se týká těchto produktů

Puzdro / obal na Apple iPhone X čierne - originálna kniha GUESS GUFLBKXEROBK

Elegantné ochranné puzdro Guess ponúka ochranu mobilného telefónu pred znečistením, poškriabaním a iným povrchovým poškodením. Presne prispôsobené výrezy nezakrývajú ovládacie tlačidlá, konektory ani fotoaparát telefónu. Puzdro…

Bezdrátová sluchátka TWS MUSIC SOUND, bílé

Kompaktní true wireless sluchátka Music Sound vám umožní naplno si užít bezdrátový poslech hudby. Po vyjmutí z nabíjecího pouzdra se každé ze sluchátek propojí s vaším telefonem samostatně pomocí technologie Bluetooth 5.0 a zbaví…

-50%
Puzdro / obal pre Apple iPhone 13 Pro Max staroružový strom - kniha Forcell MEZZO

Puzdro má dve vrecká na doklady, do ktorých môžete uložiť karty a bankovky. Šnúrka pripojená k puzdru zaisťuje bezpečné uchopenie puzdra a umožňuje ho mať neustále pri sebe.

-50%

Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.