iPhone 14 Pro Max

Zoradiť podľa:
Zobraziť produktov:

Puzdro Fancy Book je peňaženka a ochrana telefónu v jednom. Má vrecko na bankové karty a potrebné doklady a dá sa zložiť do stojana na televízor, čo uľahčuje sledovanie filmov.

Pôvodné puzdro s metalizovaným povrchom. Vonkajšia strana je lemovaná trblietavým materiálom a uprostred je mäkký materiál, ktorý chráni displej telefónu pred poškriabaním. Má vrecko na doklady a zapínanie na magnet. K dispozícii…

Tento kryt má hybridnú konštrukciu, ktorá využíva kombináciu odolného plastu a termoplastického TPU na dosiahnutie extrémnej pevnosti a odolnosti.

Ochranné zadné puzdro vyrobené z niekoľkých materiálov: polyuretánu, polykarbonátu a TPU. Vďaka ich vlastnostiam puzdro vyniká originálnym dizajnom a zároveň chráni smartfón pred poškodením. Vonkajšia časť zadnej strany je…

Ochranné zadné puzdro vyrobené z niekoľkých materiálov: polyuretánu, polykarbonátu a TPU. Vďaka využitiu ich vlastností puzdro vyniká originálnym dizajnom a zároveň chráni smartfón pred poškodením.

Ochranné zadné puzdro vyrobené z niekoľkých materiálov: polyuretánu, polykarbonátu a TPU. Vďaka ich vlastnostiam puzdro vyniká originálnym dizajnom a zároveň chráni smartfón pred poškodením.

Super tenké ultra tenké puzdro - má hrúbku len 0,3 mm, telefón sa nezotupí a je nepostrehnuteľný. Kryty sú vyrobené z mäkkého a pružného silikónu, ktorý sa ľahko prispôsobí modelu telefónu.

Funkčné zadné puzdro s výsuvným krúžkom. Chráni jemný kryt zariadenia pred poškriabaním a poškodením. Vybavené krúžkom, ktorý uľahčuje sledovanie filmov v horizontálnej polohe. Vhodné pre magnetické držiaky. Vyrobené zo…

Minimalistický, elegantný dizajn ako dokonalý doplnok k vášmu smartfónu. Vysokokvalitný silikón a vnútorná výstelka z mikrovlákna poskytujú spoľahlivú ochranu vášho zariadenia pred poškriabaním.

Minimalistický, elegantný dizajn ako dokonalý doplnok k vášmu smartfónu. Vysokokvalitný silikón a vnútorná výstelka z mikrovlákna poskytujú spoľahlivú ochranu vášho zariadenia pred poškriabaním. Vďaka potlači Soft-Touch je puzdro…

Moderný zadný kryt poskytuje účinnú ochranu telefónu. Na prvý pohľad zaujme nádherným trblietavým dizajnom zadnej strany a v spojení s príjemným protišmykovým povrchom sa stane vaším obľúbeným spoločníkom na každodenné používanie…

Moderný zadný kryt poskytuje účinnú ochranu telefónu. Na prvý pohľad zaujme nádherným trblietavým dizajnom zadnej strany a v spojení s príjemným protišmykovým povrchom sa stane vaším obľúbeným spoločníkom na každodenné používanie…

Forcell Shining Case je mimoriadne moderné a očarujúce puzdro. Lesklý prášok na zadnej strane puzdra priťahuje vaše oči.

Silikónový kryt Forcell Card s priestorom na kreditnú kartu vám umožní ľahký prístup ku kreditnej karte alebo iným dokladom, ktoré pravidelne používate.Telefón a kreditné karty budete mať vždy po ruke.

Silikónové puzdro Forcell Card s priestorom na kreditnú kartu vám umožní ľahký prístup ku kreditnej karte a občianskemu preukazu, ktoré skutočne používate.